Puhujat

BV_havard_stjernen

Håvard Stjernen on verkkokauppa Wishin Pohjoismaiden toiminnoista vastaava moniosaaja. Norjasta kotoisin oleva Håvard on kerryttänyt kokemusta lukuisista maailman kolkista; opiskeltuaan USA:ssa ja aloitettuaan työt Piilaaksossa, päätyi hän töiden myötä Kiinan kautta takaisin Eurooppaan – tarkemmin sanottuna start-upien maailmaan. Tällä hetkellä konkari vastaa Wishin jopa 10 markkina-alueesta.

 

Kati Riikonen_kuva

Kati Riikonen on työskennellyt marraskuusta Googlen suomalaisista suurasiakkaista vastaavana toimialajohtajana. Hän auttaa Googlen markkinointipalveluja ja -tuotteita käyttäviä yrityksiä kasvattamaan myyntiään. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi hakukoneoptimointia, mainosten kohdentamista ja Googlen analytiikkatyökaluja. Kati Riikonen auttaa siispä suomalaisyrityksiä vastaamaan yhä vaativampien ja kärsimättömämpien kuluttajien kysymyksiin.

Kati on koulutukseltaan KTM - opintonsa hän suoritti Turun kauppakorkeakoulussa. Katin urapolkuun on mahtunut työskentelyä mm. seuraavissa yrityksissä: DNA, Isobar, Motorola ja Nokia Networks. Kati on työskennellyt myös yksityisyrittäjänä.

Työhönsä intohimoisesti suhtautuvalla Katilla on aina ollut kova halu ostaa ja myydä. Suurena trendinä Riikonen näkee reaali- ja digitaalisen maailman yhdistymisen; yrityksen pitää löytää oikeat hetket myydä tuotteitaan molemmissa maailmoissa

 

BW_Elina_hiltunen

Elina Hiltunen on futuristi eli tulevaisuuden tutkija, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ennakoinnista. Elina väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoulusta aiheenaan heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa. Elina on nykyään yrittäjä, mutta hän on työskennellyt eri organisaatioissa ja yrityksissä, kuten Finprossa, Nokialla, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ja Aalto yliopistossa.

Elinan esityksien aiheet liittyvät tulevaisuuden eri aihealueisiin mm. megatrendeihin, teknologia- ja kuluttajatrendeihin, heikkoihin signaaleihin, ennakoinnin menetelmiin ja tulevaisuuden eri aihealueisiin. Elina puhuu tulevaisuudesta kiinnostavasti ja innostavasti, huumoria unohtamatta.

Lue Elinan blogi

 

BW_eero_martela

Eero Martela vastaa tällä hetkellä Columbia Roadin Suomen liiketoiminnasta. Columbia Road on digitaaliseen kaupankäyntiin keskittyvä konsultointiyritys, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa digitalisaation ajassa. Yritys toimii Euroopan laajuisesti osana 400 hengen Futurice Groupia. 

Martelalla on vankka tausta bisneslähtöisestä IT:stä – hän on ollut aikaisemmin esimerkiksi Accenturella selvittämässä, miten yritykset menestyvät digiympäristössä ”suuressa kuvassa” ja toisaalta, miten arkkitehtuuritasolla IT:n avulla voidaan ratkaista liiketoiminnan haasteita. Eero on myös suunnitellut ja vetänyt ensimmäistä Growth Hacking -kurssia Aalto-yliopistossa sekä puhunut ja kouluttanut useissa yrityksissä ja tapahtumissa.  

Lue Eeron blogi

Mikko.Nurminen250px

Mikko Nurminen on Sales Director Enfucessä  ja hänellä on pitkä kansainvälinen kokemus myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Enfuce on maailman ensimmäinen tason 1 PCI DSS ‑standardia noudattava pilvipohjaisten palveluiden tarjoaja, joka on saanut Finanssivalvonnan hyväksynnän. Mikko siirtyi Enfucelle 1,5 vuotta sitten työskenneltyään pitkään suurissa korporaatioissa, koska halusi tehdä asioita toisin - nopeasti, aidosti asiakaslähtöisesti ja hyödyntäen uusia teknologian mahdollistamia liiketoimintamalleja.

Kestävien uusien maksuratkaisujen kehittäminen on yksi yrityksen perusarvoista, ja Mikko rakentaakin mielellään uusia palveluita asiakkaiden kanssa yhteistyössä hyödyntäen Enfucen kattavaa palvelutarjoamaa. Enfucen kokenut tiimi pystyy tekemään mahdottomasta mahdollisen ja se on ollut yksi menestystekijä yrityksen kasvussa. Enfuce on nyt yksi Suomen ja Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavista fintech-yrityksistä.

Lue aiheesta blogi

BW_Andre_Noel_Chaker

eCom Next Forumin juontaa ja moderoi positiivisesti ainutlaatuinen  André Noël Chaker. Tämä kanadalaissyntyinen juristi on entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenenviiden Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös “bisnesantropologi".  Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!