Monika Liikamaan Blogi

PSD2 -direktiivistä mahdollistaja
uusille
palveluille?

 

 

Yksi syyskuun lopussa pidettävän eCom Next -vaikuttajatapahtuman pääpuhujista on visionäärisen ajattelutavan omaava ja nopeatempoiselta maksualalta runsaasti kokemusta kerryttänyt Monika Liikamaa. Liikamaa on yksi Enfuce Financial Servicesin perustajista ja toimii myös yrityksen Chief Commercial Officerina (CCO). Enfuce on maailman ensimmäinen tason 1 PCI DSS -standardia noudattava pilvipohjaisten palveluiden tarjoaja, joka on saanut Finanssivalvonnan hyväksynnän.

 

Lue lisää

Elina Hiltunen Blogit

Globaalit megatrendit ja kuluttajatrendit
verkkokaupan keskiössä

 

 

Toinen syyskuun lopussa pidettävän eCom Next -vaikuttajatapahtumamme puhujista on futuristi Elina Hiltunen. Elina on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori.

Lue lisää

Eero Martela Blogit

Growth Hacking edellytys
kannattavalle liiketoiminnalle?

 

 

Meillä on kunnia saada syyskuun lopussa pidettävään eCom Next -tapahtumaamme puheenvuoro myös Growth Hackingiin, eli suomalaisittain kasvuhakkerointiin liittyen. 

Lue lisää

Håvard Stjernen

Avaimet menestyksekkääseen verkkokauppaan - kuinka Wish teki sen

 

 

Håvard Stjernen, verkkokauppa Wishin Pohjoismaiden toiminnoista vastaava moniosaaja, saapuu syyskuun lopussa Postin järjestämään eCom Next -vaikuttajatapahtumaan inspiroimaan kuulijoita paljastamalla reseptin Wishin menestyksen takana.

Lue lisää